Asfaltsjustering

Behöver du professionell asfaltsjustering? I så fall har du kommit rätt – Stefanssons Maskintjänst i Laholm AB är specialister på justering av asfalt med hjälp av väghyvel.

Har du bestämt dig för att asfaltera en väg eller en garageuppfart?

Är det dags att fräscha upp asfalten där hemma? I båda fallen är asfaltsjustering ett bra sätt att få lyckade resultat.

Vi ställer höga kvalitetskrav på allt arbete vi gör och har stor erfarenhet av att arbeta med väghyvel.

Asfaltsjustering – en viktig del av asfaltering

Det är viktigt att alla moment i en asfaltering blir korrekt utförda och förarbetet är kanske ett av de mest betydelsefulla. Underlaget ska ju klara av att bära upp trafik utan att ändra form och tåla olika sorters slitage.

Man kan lägga asfalt både på grus och på gammal, befintlig asfalt. Många väljer att ta bort den gamla asfalten när de ska bygga en garageuppfart och att sedan justera färdig nivå med grus. Detta för att underlätta anpassningen till exempelvis garageportar och kantsten.

Vi har stor erfarenhet av asfaltsjustering och vet med andra ord vilka metoder som krävs för att din nya asfaltsbeläggning ska hålla länge. Stefanssons Maskintjänst i Laholm AB justerar gruset med stor omsorg innan det är dags att lägga asfalten.

Varför väghyvel?

Vi har valt att specialisera oss på arbete med väghyvel. Det är en utmärkt maskin när det ska utföras asfaltsjustering för vägar, planer och olika sorters större ytor som ska justeras in.

Vi är proffs på asfaltsjustering

Låt oss på Stefanssons Maskintjänst i Laholm AB hjälpa dig! Vi utför asfaltsjustering innan den nya asfalten läggs. Vi vågar lova att du blir nöjd!

Kontakta oss

Stefanssons Maskintjänst i Laholm AB utför asfaltsjustering åt företag och privatpersoner i Laholm, Halmstad samt i övriga delar av södra Halland. Du är varmt välkommen att höra av dig för mer information om vår asfaltsjustering.

Asfaltsjustering | Stefanssons Maskintjänst i Laholm AB
Behöver du professionell asfaltsjustering? Har du bestämt dig för att asfaltera en väg eller en garageuppfart? Då är asfaltsjustering ett bra sätt att få lyckade resultat. Stefanssons Maskintjänst i Laholm AB är specialister på justering av asfalt med hjälp av väghyvel.